Over ons

Andelia het merk

Het merk Andelia is geboren uit de steeds meer toenemende behoefte van natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten voor huid en haar in de westerse samenleving. De verzorgingsproducten worden veelal in Afrikaanse en Caribische landen geproduceerd en zijn 100% natuurlijk en organisch (en dus Vegan Proof). Deze verzorgingsproducten staan garant voor een natuurlijke en gezonde voeding van huid en haar. De producten bevatten daarom geen parfum en (synthetische) conserveringsmiddelen. Ook worden de producten niet getest op dieren! Hier kunt u meer lezen over de verschillende verzorgingsproducten.

Andelia de persoon

De naam Andelia is afkomstig van de moeder van de oprichters. De in Santigron (dorp in Suriname) geboren moeder van de oprichters kwam sinds geboorte al in aanraking met de verzorgingsproducten die de natuur biedt en heeft hierbij geleerd om respectvol met de natuur om te gaan. Haar moeder (dus de oma van de oprichters) is de producent van de Krappa olie dat Andelia in het assortiment heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Alle producten van Andelia worden eerlijk gemaakt onder goede omstandigheden van de locale bevolking. Met de inkoop van de producten investeert Andelia ook in de locale bevolking van waar de producten vandaan komen. Op alle producten is het land van herkomst terug te vinden.